Naša priča


Mi smo porodica zaljubljenika u prirodu. Volimo čist vazduh, duge šetnje, boje i mirise planina. Volimo da istražujemo njene moći puneći pluća, bistreći misli, razgibavajući duh i telo.

Poželeli smo da i vama približimo taj duh planina, da zajedno zaboravimo na sve obaveze koje nas čekaju, gradsku jurnjavu, pune ulice automobila i prepustimo se šarenilu kome oko ne vidi kraja, da istažujemo prirodu, kontraste boja i uživamo u ukusima raznih jela i pića.

Obilazeći mala mesta Južnog Tirola, probali smo slasne, ali i ljute salse od raznog voća. Probali smo različite kombinacije koje se sjajno slažu sa slanim jelima, upotpunjeni mirisima lokalnih vina. Želeli smo da uživamo u tim ukusima i kada se vratimo kući, u ukusima koji bi nas u mislima odveli u sklad boja vrhova planina.

Rodila se ideja  da odemo korak dalje i napravimo te slasne salse od našeg voća, od naših proizvođača i približimo ih ukusima našeg podneblja i ukusima naših potrošača.

Uspeli smo! 

Proizveli smo tri pikantna preliva: malinu, višnju i šljivu sa kojima možemo zajedno da osetimo taj duh visina pretočen u brend Altezze Azzurre koji znači ništa drugo do „plave visine“.

Zamislite da ste u prijatnom ambijentu, u društvu drage osobe koja vam se zadovoljno smeška jer je upravo probala komadić sira preliven crvenim slatko-ljutim sosom od malina.

Zastanite na trenutak, obojite svoje visine…