Sočne krmenadle

Sočne krmanadle sa slatko - ljutim džemom od višnje

Ja danas okasnih sa ručkom.

Izmamilo nas ovo naizgled sa prozora toplo vreme da prošetamo. Nedelja je, dan za sabiranje i prebiranje po protekloj nedelji.

Sve je mnogo lepše uz tople i pikantne ukuse. Ugreju vam i telo i dušu. Bilo je tu i pivce na stolu, ali nije stalo u kadar 😃

Dinstane i blago zapečene krmenadle sa pekarskim krompirom su jednostavno, ali voljeno jelo mojih muških ukućana, a još ako ih prelijete sa slatko-ljutim prelivom od višnje, ugođaj je i više nego zagarantovan.

Na laganoj vatri dinstajte krmenadle dolivajući toplu vodu tek kada potpuno uvri. Na taj način će brže biti gotove i dobiće lepu zlatno-smeđu boju.

Brzo se spremaju a brzo se i pojedu.

Uživajte.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *